Rreth nesh

Rreth nesh

Rreth idesë, bashkëpunimit dhe funksionit të radios dhe faqes elektronike Radio Elkalem ( islam Channel ) është Radio Islame në gjuhën shqipe  : www.radio-elkalem.com

Me emrin e Allahut, të Gjithmëshirshmit, Mëshiruesit

Falënderimi i takon vetëm Allahut, vetëm Allahun e falënderojmë dhe vetëm prej Allahut ndihmë dhe falje kërkojmë, Salavatet dhe Selamet tona ia dërgojmë të Dërguarit të fundit Muhammedit SalAllahu alejhi ve selem – familjes së tij shokëve të tij dhe të gjithë atyre që e ndjekin rrugën e tij deri në ditën e gjykimit.

Motra dhe vëllezër, vizitorë, Shikues dhe dëgjues të nderuar!

Radio Elkalem ( islam Channel ) është Radio Islame në gjuhën shqipe, që filloi punën në vitin 2009 deri ne vitin 2015 dhe pas 2 vite ndërpreje prapa nga viti 2017 fillon punen prapë, Radio Elkalem ( islam Channel ) posedon edhe faqen Zyrtare dhe gjithashtu Radion. Qëllimi ynë i Radio Elkalem ( Islam Channel ) është për thirrjen ( Davetin ) e përhapjes së diturisë fetare dhe njohjen e metodologjisë sipas Kur’anit dhe Sunetit. Radio Elkalem ( islam Channel ) këtë e bën nëpërmjet materialeve edukative, mësimore duke u keshillu me hoxhollare te Ehlu Sunetit.


Mesazhi i Radios Elkalem ( islam Channel ) për te gjithë muslimanët:

Mesazhi i Radio Elkalem ( islam Channel ) ju bën thirrje të gjithë muslimanëve që të i inkurajojë për vepra të mira dhe të sinqerta
qe të i zgjojn zemrat e për ambiciet dhe per të ardhmen e tyre.

Nëpërmjet kësaj thirrje ( Davetin ) Radio Elkalem ( islam Channel ) ka për qëllim që Muslimanët:
Të kenë besim të pastër sipas Kur’anit dhe Sunetit, dituri të plotë dhe të shëndosh, kuptimi të jetë i vërtet dhe real , që qëndrimet e tij të janë me baza fetare, dhe metodoligjia e tij të ndjek rrugen e gjeneratave te mehershem (3 Gjeneratave të para të muslimanëve),
me kuptim të vërtetë të realitetit (situatës aktuale).

Vazhdon…….

 
Back to top button