Mirëmbaje thirrjen islame -Davetin

Selam Alejkum ue rahmetullahi ue berekatuhu

Të nderuar vllezer dhe motra , bashkëatëdhetarë, shikues dhe dëgjues të nderuar , Radio Elkalem islam channel është medium i cili bën thirrje në islam nëpermjet rrjetit të facebookut dhe faqes zyrtare të saj, dhe është shkakë për udhezimin e ndokujt, mirpo ajo ka nevoj për përkrahjen financiare që ta përcjell mesazhine saj në vendin e duhur, por pa kontributin e juaj nuk është e mundur , dhe nëse ju kontriboni atëhere puna e jonë do të vazhdon andaj thote Allahu xhele ue ala :

Kontribo në rrugë të Allahut se Ai ka pregatitur për ty … befasi !!!!

“Allahu I Madhëruar ka thënë: kam pregatitur për robërit e Mi të mirë atë që syri nuk e ka parë, as veshi nuk e ka ndëgjuar dhe as që e ka imagjinuar ndonjë njeri.”
(hadith kudsi) Mutefekun alejhi


Ju jepne kontributin tuaj dhe do të keni të drejtë në shpërblimin që fitohet nga kjo punë e jonë. Sadakaja i shërben njeriut si hije mbrojtëse Ditën e Gjykimit.

Thotë Ukbeh bin Amir: E kam dëgjuar Profetin salallahu alejhi ue selem duke thënë: “Çdo njeri (bamirës) do jetë nën hijen e sadakasë së tij derisa të kryhet gjykimi mes njerëzve”
(Transmeton Ahmedi, Ibn Huzejmeh, Ibn Hibani, Saktësoi Hakimi dhe Albani në Sahihu et-Tergib 1250)

Ne ju bëjm thirrje të gjithve që t’na përkrahni në thirrjen islame ( në DAVET ) dhe të kontriboni, sepse çdo kontribut i juaji do të dëshmoj për ju thote Allahu xhele ue ala : “Çdokush do të vijë i shoqëruar me një (melek) grahës dhe një (melek) dëshmitar.” (Sure “Kaf”, ajeti 21).

“Allahu do t’i gjykojë drejt të gjithë Ditën e Kiametit. Nuk ka dyshim se Allahu është dëshmitar për çdo gjë.” (Sure “Haxh”, ajeti 17).

Andaj nevoja është e madhe, mirpo ne po mundohemi që edhe mos të ju ngarkojm aq shumë,
nevojat kryesore janë:
————————————————————————————————————–
Mirëmbajtja dhe kapaciteti i serverave

1- Mirëmbajtja e materialeve të studiove ( studio: 1,2,3 )
2- Mirëmbajtja e ueb faqes dhe e serverit të Radios
3- Mirëmbajtja e serverit per emisionne direkte ne Facebook dhe Youtube
4- Mirëmbajtja e aplikacioneve të telefonave
—————————————————————————————————————


Të nderuar Besimatrë dhe Besimtare Antarsoheni tek ne, duke kontribu me nje shume simbolike me 10 euro ne muaj dhe ky antarsim i juaj do të na mundesoj vazhdimsin e punes sonë drejtë kënaqsis së Allahut, andaj zgjedhja është e juaja stafi yne e mirë pretë kontributin e të gjithë juve qe keni deshire të mos ndalen mundesit për davet.

Gjithashtu ne e kemi hapur edhe rubriken e Marketingut , ku tek ne mundë ta reklamoni biznesin e juaj , por veni re ne i pranojm reklamen e biznesit tuaj vetëm nëse nuk kan të bëjn me ndalesa në islam.

Kontribo edhe ti që Thirrja Islame të arrinë tek secili Allahu ju shpërbleftë!

Për të gjithë ju që keni dëshire të kontriboni.
Na shkruani në faqen : e Facebbokut : Radioelkalemislamchannel
Na shkruani në faqen : zyrtare Radio elkalem

#SelamAlejkum
#Me respekt Stafi i Radio Elkalem ( islam channel ).

Shpërndaje Allahu të shpërbleftë

Back to top button